Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία λέει ότι δεν αλλάζει ποτέ? όμως, επινοεί νέα δόγματα που είναι αντίθετες με την Αγία Γραφή, και έχει ασκήσει έθιμα και τελετές που λαμβάνονται σωματικές από την ειδωλολατρεία. Μερικά μελετητής διαπίστωσε ότι το 75% των έθιμα και τελετές της Ρωμαϊκής Εκκλησίας είναι ειδωλολατρικής προέλευσης.

Το σημάδι του Σταυρού = κακώς, δεν αρέσει η ορθόδοξη,,, προσεύχονται στους αγγέλους και το ψεύτικο δόγμα του καθαρτηρίου (ιδρύθηκε από τον Πάπα Γρηγόριο τον Α 'τον 6ο αιώνα).



Ο Παπισμός είναι ειδωλολατρική προέλευση και τον τίτλο του «πάπα» που σημαίνει «πατέρας» δίνεται στον επίσκοπο της Ρώμης, ο οποίος είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας RC Εκκλησία. Στο Κατά Ματθαίον 23: 9, ο Κύριος Ιησούς Χριστός προειδοποιεί ότι δίνοντας τον τίτλο του «πατέρα» για την ανθρώπινη πνευματικοί δάσκαλοι είναι αμαρτία, διότι θέλουμε να δούμε μόνο στον Επουράνιο Πατέρα μας για την απόλυτη αλήθεια και τη δύναμη.

Ο Ιησούς δεν διορίζει ο Πέτρος στην ηγεσία των αποστόλων και απαγόρευσε κάθε τέτοια ιδέα. (Διαβάστε Λουκάς 22: 24-26? Εφεσίους 1: 22-23? Κολοσσαείς 1:18? 1ο Κορινθίους 3:11).

Το φίλημα πόδια του Πάπα εκδόθηκε τον 8ο αιώνα. Ήταν ένα ειδωλολατρικό έθιμο να φιλήσει τα πόδια των αυτοκρατόρων. Ο Λόγος του Θεού απαγορεύει τέτοιες πρακτικές. (Διαβάστε Πράξεις 10: 25-26? Αποκάλυψη 19:10? 22: 9).











Κατά το έτος 1870 μετά Χριστόν, ο Πάπας Πίος ΙΧ διακήρυξε το δόγμα της παπικής αλάθητου. Αυτό είναι η βλασφημία και η ένδειξη της αποστασίας και του Αντίχριστου προβλέπεται από τον Απόστολο Παύλο. (Διαβάστε 2ο Θεσσαλονικείς 2: 2-12? Αποκάλυψη 17: 1-9? 13: 5-8, 18). Πολλοί μελετητές της Βίβλου δείτε τον αριθμό του θηρίου (Αποκ 13:18), 666 στα λατινικά γράμματα του τίτλου του Πάπα: «. VICARIVS FILII ΔΕΗ"





«Ocean Star", "και" Αστέρι της Θάλασσας »είναι ονομασίες που αναφέρονται στο δαίμονα Ίσιδος από τους θιασώτες της.

Όσο για την οντότητα που εμφανίστηκε στους οραματιστές σε Medjugorje και ισχυρίστηκε ότι είναι ένα προστατευτικό και μεσολαβητής μεταξύ ατόμων και του Θεού, και ζήτησε Εορτές που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν της και την καθημερινή ψαλμωδία του Ροδαρίου, θα μπορούσε να ήταν ποτέ η Μαρία την ταπεινή και ευλόγησε υπηρέτης του Θεού που γέννησε Κύριο και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού. 2 Κορινθίους 11:14 μας προειδοποιεί ότι τα κακά πνεύματα μπορεί να εμφανιστεί ως καλοπροαίρετη όντα.








Ο Λόγος του Θεού μας προστάζει να βγούμε από τη Βαβυλώνα, λέγοντας: «Έλα έξω απ 'αυτή, ο λαός μου, ότι το YE δεν είναι συμμέτοχοι στις αμαρτίες της, και ότι το YE δεν λαμβάνουν τις πληγές της." (Αποκάλυψη 18: 4). Όλες οι αληθινοί Χριστιανοί θα παραμείνουν πιστοί στη θρησκεία του Χριστού όπως διδάσκεται στην Αγία Γραφή, και να λάβουν σοβαρά υπόψη την προειδοποίηση του Αποστόλου Παύλου, ο οποίος είπε: «Αλλά αν εμείς, ή ένας άγγελος από τον ουρανό, κηρύττουν οποιοδήποτε άλλο ευαγγέλιο σε σας από αυτό που έχουμε έχουν κηρύξει υμίν, ας ήναι ανάθεμα. » (Γαλάτας 1: 8).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cyprus and Greece will be safe countries

Very close to this threat, HELLENISM will be very afraid and will come in great repentance. Listen to the consequence of fear, it will be po...